☀️ ALRO Concepts - Bent u al klaar voor de zomer?

☀️ ALRO Concepts - Bent u al klaar voor de zomer?

Bent u al klaar voor de zomer?

Bekijk online ‍ ‍‍

Bent u al klaar voor de zomer?

Wij wel en uiteraard hebben we aan u gedacht!

De kleding welke wij in ons assortiment hebben is van de hoogste kwaliteit, wist u bijvoorbeeld dat wij grote merken leveren zoals: Blaklader, FHB en Craft? Dit assortiment is aangevuld met korte broeken, T-shirts, Polo shirts, zomerjassen en nog veel meer. Genoeg zomerkleding, met binnenkort een zomerse actie. Dus houd onze socials in de gaten!

 

Wij kunnen u als bedrijf volledig voorzien van (zomerse) werkkleding. Die kleding zal natuurlijk moeten aansluiten op de werkzaamheden die er binnen uw bedrijf verricht moeten worden. Daar denken we over na en we zorgen ervoor dat u als bedrijf met een goed advies en met de juiste werkkleding prettig aan het werk kunt, óók in de zomer 😉

 

Bent u toevallig op zoek naar een

perfecte werkschoen voor in de zomer?

Die hebben wij ook!

We garanderen u een schoen die aan alle comfort voldoet ongeacht de temperaturen en omstandigheden. De S1P Schoen van U-Power biedt u die garantie, het is een stevige, goed ventilerende schoen, welke optimaal comfort biedt; de houding en loop worden verbeterd, de schoen voorkomt dat de gewrichten in de benen te veel belast worden, dit komt door de anatomische en ergonomische binnenzool. Die zool is in de memory constructie gemaakt zodat er een optimale verdeling ontstaat van het lichaamsgewicht. Een echte aanrader als u lange afstanden moet lopen en veel te maken hebt met statische of dynamische posities.


Kom gerust bij ons langs voor uw zomer werkoutfit! In een vrijblijvend gesprek kunnen wij u alle keuzes en opties duidelijk maken!

 

Vanaf heden nieuw in ons assortiment:

De werkschoenen van Puma!

Een nieuw model van het merk Puma dat we vooral kennen van de mooie sneakers of voetbalschoenen.

 

De schoenen zijn metaal vrij, waterdicht en de neus wordt gevormd van composiet in plaats van staal. Composiet is namelijk een stuk lichter dan staal, waardoor je minder snel vermoeid raakt. Ook worden de gewrichten in de benen bij composiet minder belast. Hier komt bij dat composiet geen warmte of kou geleidt. Dit maakt deze veiligheidsneuzen extra comfortabel bij extreem warme- of koude temperaturen.

 

Het bijzondere van de Puma schoenen is dat ze ideaal zijn als u gebruik maakt van een elektrische auto of werkzaam bent in de elektriciteit; de schoenen zijn “elektriciteit bestendig’, u zult dus geen schok kunnen krijgen wanneer u deze Puma schoenen draagt.
In onze ogen een bijzonder mooie en hoogwaardige kwaliteitsschoen!
Kom gerust langs en bekijk de gehele Puma collectie bij ons in de showroom, laat u adviseren zodat u zelf kunt beoordelen of de schoenen aan al uw wensen voldoen.

NIEUWS

Uitbreiding pand

Sinds begin februari hebben wij behalve unit 8 nu ook unit 9 tot onze beschikking. Dit geeft ons de mogelijkheid om meer projecten te laten zien en te kunnen realiseren.

 

Ook hebben wij nu meer ruimte voor extra (kleding)voorraad en kunnen we sneller schakelen wanneer er bijvoorbeeld meerdere auto’s in de wacht staan voor belettering.

 

Zo denken we steeds verder, zijn we optimaal gemotiveerd en proberen we waar mogelijk te verbeteren. Dus heeft u nog aanvullingen/ideeën over het assortiment, de uitstraling of over de kwaliteit, laat het ons weten, wij luisteren graag naar de feedback van klanten! Tenslotte willen wij uw passie vertalen!

 

Wetterwille 9 (unit 8), 8401 GB Gorredijk‍

 

Aaron: 06-53 605 526

Ronald: 06-46 741 789
info@alroconcepts.nl

 

U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld op deze nieuwsbrief

of omdat u klant van ons bent.

© 2022 ALRO Concepts - Alle rechten voorbehouden.‍

 

Uitschrijven