🥅 ALRO Concepts - Sportmaterialen

🥅 ALRO Concepts - Sportmaterialen

Nieuwsbrief sportmaterialen.

Bekijk online ‍ ‍‍

Nieuwsbrief Sportmaterialen

Het sportseizoen 2021/2022 is bijna ten einde..

De een kan terugkijken op een succesvol sportseizoen met daarin het behalen van uitzonderlijke prestaties, een ander kijkt terug op een ietwat teleurstellend seizoen. Hoe het ook is afgelopen, het komende seizoen kan er totaal anders gaan uitzien! Wij blijven positief en gemotiveerd, jullie ook?

In dit afgelopen seizoen zal er ongetwijfeld veel gebruik zijn gemaakt van al het sport- en spelmateriaal rondom de sportaccommodaties, zo kan het zomaar zijn dat bepaalde artikelen aan vervanging toe zijn. Laten wij van AlroConcepts daar nu alles voor in huis hebben of kunnen halen! Zo kunnen wij buiten alle sportkleding ook diverse sportmaterialen leveren, zoals goals, pionnen, trainingsladders en noem maar op, je kunt het zo gek niet bedenken. We kunnen voor een hele vereniging alle sportvoorzieningen leveren, zodat de sportbeleving optimaal kan zijn voor alle leden en wat te denken van unieke dug outs of super sterke bankjes voor het publiek rondom bijvoorbeeld de voetbalvelden, dit maakt de accommodatie nog aantrekkelijker

en uitnodigend!

 

We willen twee merken uitlichten in de wereld van sportmaterialen. Allereerst het merk SKOR:

 

Een merk wat de sport vanuit diverse perspectieven bekijkt; zo kruipen ze in de huid van de sporter, trainer, materiaalman en in die van de voorzitter. Vanuit die verschillende invalshoeken leveren zij topprestaties! SKOR faciliteert sportclubs en spelers met de beste sportmaterialen. Deze materialen worden allemaal in eigen fabriek geproduceerd. Maatwerk is daarom ook geen probleem! Om de optimale sportbeleving te bieden, voldoen alle producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kwaliteit staat bij SKOR altijd voorop!  

 

SKOR heeft een groot assortiment, zo leveren zij o.a.: doelen, doelnetten, dugouts, kantplanken/boarding, ballen, maar ook teamkleding en bijvoorbeeld keeperhandschoenen. Het assortiment is enorm groot!
Is de interesse gewekt? kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we alle mogelijkheden kunnen bespreken!

 

DERBYSTAR

 

Het tweede merk waar we graag meer over willen vertellen is Derbystar, een echte grootmacht in Nederland. Ze zijn niet weg te denken van onze velden. Volgens veel profcoaches en topspelers is het de beste bal ter wereld.

 

Derbystar is de officiële wedstrijdbal van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede- en Derde Divisie.

 

HANDGESTIKT
Sinds 1963 wordt elke voetbal met zorg gemaakt. De bal wordt met de hand gestikt: 32 panels worden met 18 meter draad en 780 steken aan elkaar verbonden. Deze zorgvuldige manier van stikken garandeert de duurzame kwaliteit van de Derbystar bal. Naast de hand gestikte ballen heeft Derbystar recentelijk thermo bonded en dual bonded ballen aan het assortiment toegevoegd. Deze nieuwe technologie met (deels) gelijmde naden en perfect geronde butyl-blaas garandeert optimale speleigenschappen.

 

Wij van AlroConcepts zijn ook erg fan van Derbystar.

 

Loop bij ons naar binnen in Gorredijk en wellicht kunnen we iets voor jou betekenen!

Wetterwille 9 (unit 8 & 9), 8401 GB Gorredijk‍

 

Tel.: 0513-794034
info@alroconcepts.nl

 

U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld op deze nieuwsbrief

of omdat u klant van ons bent.

© 2022 ALRO Concepts - Alle rechten voorbehouden.‍

 

Uitschrijven