Skip to main content

Promotie materiaal

Aanvullend gemak!

BEN jij AL VOORZIEN VAN passende merchandise?

Op zoek? Wij helpen u graag!

ALRO verzorgt al jouw promotiematerialen. Van kleding, relatiegeschenken of sleutelhangers en pennen. Wij denken graag met je mee over het best passende promotiemateriaal voor jouw bedrijf.
 • Promo kleding

  Is jouw bedrijf al goed zichtbaar? Je logo en slogan drukken we op meerdere kledingartikelen, zoals bedrijfspolo’s, t-shirtjes, badjassen, sjaals of blouses.
 • Relatiegeschenken

  Op pad met een leuk en origineel cadeau voor je klanten en relaties? Laat ons met je meedenken, het ontwikkelen en het ontwerpen van jouw logo gecombineerd met huisstijl in een uniek design o.a. kopjes, drinkflessen, sleutelhangers en pennen het is allemaal mogelijk en we denken graag mee in een totaal oplossing voor jouw relatiegeschenken
 • Online promotie

  Online zichtbaarheid is van essentieel belang in de marketingmix van jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat je bedrijf online goed gepromoot en gevonden wordt. ALRO regelt dit voor je!
 • Offline promo

  Al het promotiemateriaal wat niet via internet wordt verspreid noemen we offline promotiemateriaal. Zoals advertenties in een krant of magazine, posters of bestickering: ALRO denkt met je mee, regelt het, maakt het en produceert het.
 • Merchandise

  Leuke give-aways met je logo zoals usb-sticks, pennen, een mooie paraplu, een drinkfles of iets anders origineels? ALRO heeft het in huis en denkt met je mee voor de juiste promotie van jouw bedrijf.
 • Gratis adviesgesprek
 • Scherpe prijzen
 • Snelle levertijd

Promo & merchandise bij Alro Concepts

Kwaliteit staat bij ons aan de top

Wij hebben dan ook bewust gekozen voor producten en merken welke aan de hoogste eisen voldoen en op elk gebied toonaangevend en vooruitstrevend zijn.

Event promo website nodig?
 • Opvallend design!
 • Vooraf interactie met bezoekers
 • Incl. boekingssysteem

Een promowebsite in huisstijl die praktische informatie en een voorproefje van het event geeft. Informeer geheel vrijblijvend naar de voorwaarden.

Gratis adviesgesprek

Samen bespreken we wat er nodig is, hieruit volgt advies en een pakket voorstel, daarbij kijken we naar wat er echt nodig is. Factoren zoals beroepsgroep, werkzaamheden, veiligheid, comfort, uitstraling en budget zijn bepalend.

Brand je event

Organiseer je een nieuw event? Wij ontwikkelen een herkenbare huisstijl die het event van begin af aan treffend in de markt zet. Is er al een huisstijl, dan hanteren we die of we passen hem desgewenst aan.

Top kwaliteit

Bedrukking en/of borduring van top kwaliteit

Kleine oplages geen probleem!

Wij helpen iedereen graag, ook de eenmanszaak heeft recht op de beste service!

Versterk je merk

Wij bedenken en ontwikkelen alle offline promotiemiddelen die het event nodig heeft. Je profiteert van ons grote netwerk waarmee wij garant staan voor snelle levering, kwaliteit en een goede prijs.

Werk
kleding.

Vertrouwd werkzaam

Sport
kleding.

Uitstraling
creëren

Reclame
werk.

Indruk
maken

Print &
offset.

Kleurrijk
onderscheiden

Voor een kop koffie, een goed gesprek en leuke ideeën. Bij ons val je met je neus in de boter. Midden tussen de teamkleding, werkkleding en reclamemateriaal zit je bij ons op de juiste plek. Wil je even langskomen? Leuk! Maak via onderstaande knop snel een afspraak en we zien elkaar snel!