Skip to main content

WerkKleding

Werkkleding; Vertrouwd werkzaam!

Ben je al voorzien van de juiste werkkleding?

Op zoek? Wij helpen u graag!

ALRO staat bekend als een betrouwbare leverancier van werkkleding in Nederland. Door jarenlange ervaring met professionele bedrijfskleding kunnen we jou optimaal adviseren over de meest geschikte en veilige werkkleding, schoenen en Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor iedere branche.

 • Gratis adviesgesprek
 • Pasdagen op locatie
 • Kleine oplages mogelijk

Werkkleding

ALRO staat bekend als een betrouwbare leverancier van werkkleding in Nederland. Door jarenlange ervaring met professionele bedrijfskleding kunnen we jou optimaal adviseren over de meest geschikte en veilige werkkleding, schoenen en Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor iedere branche.

Veiligheid is van levensbelang

Verzorgde uitstraling, functionaliteit, geschikte pasvorm, kleur en bovenal veiligheid. Bij ieder beroep hoort passende bedrijfskleding. Als werkgever ben je verplicht te zorgen voor een veilige werkomgeving. De juiste en veilige werkkleding geeft jouw werknemer voldoende bescherming en comfort om goed werk te leveren en met plezier te werken.

Persoonlijke beschermingsmiddel (PBM)
Persoonlijke beschermingsmiddellen beschermen tegen risico’s die jouw gezondheid en veiligheid kunnen bedreigen. Dit geldt voor allerlei verschillende vakgebieden, zoals de zorg, de bouw of horeca. Bij ALRO voorzien we je van een passend beschermingsmiddel.

Werkschoenen

De juiste schoenen voor het juiste beroep. Een hoge kwaliteit werkschoen passend bij jouw voeten en jouw beroep. Dit zorgt voor het juiste comfort en de juiste ondersteuning tijdens het werk. Hiermee voorkom je lichamelijke klachten zoals rug- en nekpijn of andere blessures. Ook veiligheidsschoenen zijn bij veel werkomstandigheden onmisbaar voor veilig werken op de werkvloer. Veiligheidsklassen S1/S1P tot en met S5 zijn hier verkrijgbaar.

Hospitality kleding voor elke stijl

Voor ieder beroep vind je bij ons de juiste kleding: een mooie blouse met sloof of een passende outfit voor in de kapsalon. Voor ieder beroep een geschikte outfit. Kijk hier voor mooie voorbeelden of kom langs in onze showroom.

Werkkleding als sportskleding

Je bedrijfskleding is essentieel voor de uitstraling van je bedrijf. Het uiterlijk en de functionaliteit zijn beide van belang. Als fysiotherapeut heb je zowel bedrijfskleding als sportkleding in een nodig, we geven je graag passend advies zodat we je een passende set bedrijfskleding kunnen bieden.

Werkkleding bij Alro Concepts

Kwaliteit staat bij ons aan de top

Wij hebben dan ook bewust gekozen voor producten en merken welke aan de hoogste eisen voldoen en op elk gebied toonaangevend en vooruitstrevend zijn.

Kleding Management Systeem
 • Per medewerker uitgeleverd
 • Geen uitzoekwerk meer voor u!
 • Gemakkelijk en snel nabestellen
Indien gewenst houden wij de maten bij van uw medewerkers; bij eventuele nabestellingen is een mailtje of telefoontje dan voldoende! In ons KMS systeem: (Kleding Management Systeem) kunnen uw medewerkers zelf de bestellingen online plaatsen. Alle benodigde gegevens, zoals maat, kledingpakket etc. staan hier in. Zo is nabestellen geen tijdrovende klus meer (optioneel).

Veel gestelde vragen over bedrijfskleding

Wat valt er onder bedrijfskleding?
Bedrijfskleding is kleding die u (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van uw onderneming. Dit moet blijken uit de uiterlijke kenmerken van de kleding, bijvoorbeeld: een uniform of overall.
Zijn bedrijfskleding en werkkleding aftrekbaar?
Bedrijfskleding is 100% aftrekbaar als het onder de naam werkkleding valt. Bedrijfskleding en werkkleding zijn 100% aftrekbaar als het aan de eisen van de Belastingdienst voldoet.
Wat is werkkleding volgens de Belastingdienst?

Dit is definitie van werkkleding volgens de Belastingdienst: "Werkkleding is kleding die u (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van uw onderneming. Dit moet blijken uit de uiterlijke kenmerken van de kleding (bijvoorbeeld:een uniform of overall) Het is dus kleding waarvan het niet gebruikelijk is dat je deze in je vrije tijd draagt. Bijvoorbeeld een overall van een timmerman.

Zijn de kosten ook aftrekbaar als de werkkleding geschikt is om buiten de onderneming te dragen?
Alleen als het bedrijfslogo zichtbaar is op de kleding. Het logo dient minimaal 70 cm2 te zijn. Bijvoorbeeld een polo of een t-shirt van een timmerman die hij tijdens zijn werk draagt. Het logo dient op de polo of het t-shirt te staan om de kosten te kunnen aftrekken.
Kan je kleding op naam van het bedrijf kopen?

Als je kleding voldoet aan de voorwaarden kan je kleding op de zaak kopen. Deze voorwaarden zijn:

 • De kleding is uitsluitend geschikt als bedrijfskleding.
 • Er staat een duidelijk zichtbaar logo op elk kledingstuk.
 • De kleding blijft aantoonbaar op de werkplek.
Waar kan je werkkleding laten bedrukken?

Je kunt je werkkleding laten bedrukken bij ALRO Concepts in Gorredijk.

Hoe duur is werkkleding bedrukken?
De kosten hangen af van meerdere factoren: hoeveel kleuren heeft de bedrukking, De grote van een bedrukking, de afname van het aantal bedrukkingen, is het alleen de achterkant of de voor en achterkant? Wij van Alro Concepts adviseren u graag hierin.
Waar kan ik duurzame werkkleding kopen?
Duurzame werkkleding is te koop bij ALRO Concepts in Gorredijk. Duurzame kleding wordt gemaakt van Linnen, bamboe, hennep, tencel/lyocell of katoen.
Waarom draagt iemand bedrijfskleding?
 • Bedrijfskleding straalt conform, herkenbaarheid en gelijkheid uit.
 • Bedrijfskleding kan bijdragen aan de bescherming en veiligheid.
 • Bedrijfskleding straalt professionaliteit uit.
Welke merken bedrijfskleding zijn er?

Bekende merken zijn: Projob, Harvest & Frost, Blåkläder, Tricorp en Hydrowear. Deze merken verkopen wij bij Alro Concepts.

Wat kost bedrijfskleding?

De prijsklassen kunnen best erg verschillen per kledingmerk. Voor een gemiddelde kledingoutfit (werkbroek & werkjas) wordt al gauw 170 euro gerekend. Wij van Alro Concepts adviseren u graag.

Wat voor soort werkkleding is er?

Er zijn vele verschillende soorten werkkleding. Hierbij kun je denken aan werkschoenen, werklaarsen, werkjassen, werkbroeken, werkvesten, overalls, handschoenen, kniebescherming en nog vele andere dingen

Gratis adviesgesprek

Samen bespreken we wat er nodig is, hieruit volgt advies en een pakket voorstel, daarbij kijken we naar wat er echt nodig is. Factoren zoals beroepsgroep, werkzaamheden, veiligheid, comfort, uitstraling en budget zijn bepalend.

Pasdagen op (eigen)locatie

We bedrukken of borduren alleen als het echt goed zit!

Top kwaliteit

Bedrukking en/of borduring van top kwaliteit

Kleine oplages geen probleem!

Wij helpen iedereen graag, ook de eenmanszaak heeft recht op de beste service!

Sport
kleding.

Uitstraling creëren

Reclame
werk.

Indruk
maken

Print &
offset.

Kleurrijk
onderscheiden

Promo.

Aanvullend
gemak

Voor een kop koffie, een goed gesprek en leuke ideeën. Bij ons val je met je neus in de boter. Midden tussen de teamkleding, werkkleding en reclamemateriaal zit je bij ons op de juiste plek. Wil je even langskomen? Leuk! Maak via onderstaande knop snel een afspraak en we zien elkaar snel!