Skip to main content
Chrome Delete
Voordelig en snel een volledig nieuwe look en feel!

Heeft uw voertuig ook een eigentijdse uitstraling nodig?

Op zoek? Wij helpen u graag!

Voertuig ontchromen bij ALRO Concepts

Bij ALRO Concepts begrijpen we dat de details het verschil maken. Daarom bieden we een unieke dienst aan die je auto naar een hoger niveau tilt: het ontchromen, ook wel bekend als chrome-delete. Transformeer de chroomaccenten van je voertuig in strakke, moderne zwarte details en geef je auto een eigentijdse uitstraling die opvalt.
  • Deskundig Advies
  • Maatwerk
  • Onderhoudsgemak
  • visuele upgrade

Waarom Chrome-Deleten?

  • Moderne Uitstraling
Chroom-delete is de moderne manier om je auto een eigentijdse uitstraling te geven. Door chroomaccenten te vervangen door zwarte details, creëer je een gestroomlijnd en stijlvol uiterlijk.
  • Personalisatie
Maak je auto echt de jouwe door chroomaccenten aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Kies voor subtiele zwarte accenten of ga voor een gedurfde look met uitgebreide chrome-delete.
  • Onderhoudsgemak
Zwarte details vereisen over het algemeen minder onderhoud dan chroom. Het ontchromen van je auto zorgt niet alleen voor een visuele upgrade, maar kan ook het gemak van het schoonmaken vergroten.
Onze Chrome-Delete Service

Deskundige Uitvoering

Ons ervaren team voert chrome-delete uit met precisie en vakmanschap. We zorgen voor een naadloze integratie van zwarte details, passend bij het design van je auto.

Variatie in Afwerkingen

Of je nu kiest voor een volledige chrome-delete of specifieke chroomonderdelen wilt aanpassen, wij bieden verschillende afwerkingsopties om aan je wensen te voldoen.

Duurzaamheid

Onze chrome-delete service is duurzaam en gaat lang mee. We gebruiken hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je langdurig van de stijlvolle upgrade kunt genieten.

Waarom kiezen voor
ALRO Concepts?

  • Specialisten in Detailing
We zijn gespecialiseerd in het perfectioneren van de kleinste details, waardoor je auto echt opvalt.
  • Maatwerk
We begrijpen dat elke auto uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte chrome-delete oplossingen die passen bij de stijl van jouw voertuig.
  • Service met Passie
Ons team is gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Upgrade de uitstraling van je auto met onze chrome-delete service. Neem contact op met ALRO Concepts en ontdek hoe we jouw voertuig kunnen transformeren! 

Kwaliteit staat bij ons aan de top

Veel gestelde vragen over chrome-delete/ontchromen

Sport
kleding.

Uitstraling creëren

Reclame
werk.

Indruk
maken

Print &
offset.

Kleurrijk
onderscheiden

Promo.

Aanvullend
gemak

Voor een kop koffie, een goed gesprek en leuke ideeën. Bij ons val je met je neus in de boter. Midden tussen de teamkleding, werkkleding en reclamemateriaal zit je bij ons op de juiste plek. Wil je even langskomen? Leuk! Maak via onderstaande knop snel een afspraak en we zien elkaar snel!