Skip to main content

SportKleding

Sport- of teamkleding; Uitstraling creëren!

HOE STA JIJ EROP TIJDENS HET SPORTEN?

TOE AAN IETS NIEUWS?

Sporten doe je het beste in de juiste kleding. Wij hebben een ruim assortiment aan merken zoals: Craft, Robey, Rogelli, Skor, Acerbis. Bekijk hier een deel van ons assortiment of kom langs in onze showroom
 • Wedstrijdkleding

  Stijlvolle kleding passend bij de sport die jij beoefent. Voor voetbal, korfbal, volleybal of kaatsen: ALRO heeft het.

 • Teamkleding

  Jouw club of team in dezelfde passende kleding? Gehele tenues voor voetbal, tennis, of korfbal? Of trainingspakken, zomertenues of winterkleding voor iedere sport: wij helpen je graag. Elke club is uniek en daarom bieden wij ook een groot assortiment in custom made kleding!

 • Accessoires

  Sportaccessoires zijn een toevoeging aan je sport. Denk aan een bidon, sportsokken, sporttassen of sportbrillen. Een uitgebreid assortiment vind je bij ALRO in de showroom.

 • Als bedrijfskleding

  Je bedrijfskleding is essentieel voor de uitstraling van je bedrijf. Het uiterlijk en de functionaliteit zijn beide van belang. Als fysiotherapeut heb je zowel bedrijfskleding als sportkleding in een nodig, we geven je graag passend advies zodat we je een passende set bedrijfskleding kunnen bieden.

 • Bedrukken & sublimeren

  Laat al je sportkleding en artikelen bedrukken met je eigen merk, voor de juiste profilering van je bedrijf. Bij ALRO doen we dit in huis.

 • Gratis adviesgesprek
 • Pasdagen op locatie
 • Kleine oplages mogelijk

Sportkleding bij Alro Concepts

Kwaliteit staat bij ons aan de top

Wij hebben dan ook bewust gekozen voor producten en merken welke aan de hoogste eisen voldoen en op elk gebied toonaangevend en vooruitstrevend zijn.

Uw eigen Clubshop!
 • Compleet aanbod online!
 • Gemakkelijk te bestellen & betalen
 • Incl. initialen bedrukking

Wij kunnen ervoor zorgen dat u een geheel eigen clubshop krijgt, waarin u kleding en accessoires in uw clubkleuren aan kunt bieden. Informeer geheel vrijblijvend naar de voorwaarden.

Veel gestelde vragen over sportkleding

Waar kan je sportkleding laten bedrukken?

Je kunt je sportkleding laten bedrukken bij ALRO Concepts in Gorredijk.

Hoe duur is sportkleding bedrukken?
De kosten hangen af van meerdere factoren: hoeveel kleuren heeft de bedrukking, De grote van een bedrukking, de afname van het aantal bedrukkingen, is het alleen de achterkant of de voor en achterkant? Wij van Alro Concepts adviseren u graag hierin.
Waar kan ik duurzame sportkleding kopen?

Duurzame sportkleding is te koop bij ALRO Concepts in Gorredijk. Duurzame kleding wordt gemaakt van Linnen, bamboe, hennep, tencel/lyocell of katoen.

Welke merken sportkleding zijn er?

De bekendste sportmerken zijn: Nike, Adidas, Puma, Robey, Craft, Acerbis, Hummel, Ellesse, Champion en Fila. Wij van Alro Concepts adviseren u graag welk merk het beste bij uw sportclub past.

Waarom heb je goede sportkleding nodig?

De voornaamste reden om voor sportkleding te kiezen is dat het beter is voor je lichaam. Sportkleding zorgt er namelijk voor dat het vochtgehalte in en de temperatuur van je lichaam op peil blijven. Daarnaast heb je goede sportkleding nodig om comfortabel te kunnen sporten. Goede sportkleding heeft een mooie uitstraling, lucht goed door en beschermt je kans tegen blessures.

Welke stof heeft een voetbalshirt?
Bijna alle voetbalshirt worden gemaakt van polyester. Dit komt omdat het een lichte stof is en het soepel om het lichaam valt. Daarnaast voelt het ook lekker zacht en glad aan.
Hoe strak moet sportkleding zitten?
Dit hangt af van de sport die je beoefent. Bij wielrennen en zwemmen is wat strakkere kleding handig, terwijl bij de meeste balsporten kleding wordt aangeraden dat minder strak zit.
Wat is het beste merk sportkleding?
De beste sportkleding merken zijn Nike, Adidas, Puma, Acerbis, Craft en Robey.
Op hoeveel graden moet je sportkleding wassen?
Was bij voorkeur op 30 graden. Sportkleding krimpt in hetere wasprogramma's en deze tasten het elastiek aan. Gebruik nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel.

Gratis adviesgesprek

Samen bespreken we wat er nodig is, hieruit volgt advies en een pakket voorstel, daarbij kijken we naar wat er echt nodig is. Factoren zoals beroepsgroep, werkzaamheden, veiligheid, comfort, uitstraling en budget zijn bepalend.

Pasdagen op (eigen)locatie

We bedrukken of borduren alleen als het echt goed zit!

Top kwaliteit

Bedrukking en/of borduring van top kwaliteit

Kleine oplages geen probleem!

Wij helpen iedereen graag, ook de eenmanszaak heeft recht op de beste service!

Per medewerker uitgeleverd

Geen uitzoekwerk meer voor u! Indien gewenst houden wij de maten bij van uw medewerkers; bij eventuele nabestellingen is een mailtje of telefoontje dan voldoende! In ons KMS systeem: (Kleding Management Systeem) kunnen uw medewerkers zelf de bestellingen online plaatsen. Alle benodigde gegevens, zoals maat, kledingpakket etc. staan hier in. Zo is nabestellen geen tijdrovende klus meer (optioneel).

Werk
kleding.

Vertrouwd werkzaam

Reclame
werk.

Indruk
maken

Print &
offset.

Kleurrijk
onderscheiden

Promo.

Aanvullend
gemak

Voor een kop koffie, een goed gesprek en leuke ideeën. Bij ons val je met je neus in de boter. Midden tussen de teamkleding, werkkleding en reclamemateriaal zit je bij ons op de juiste plek. Wil je even langskomen? Leuk! Maak via onderstaande knop snel een afspraak en we zien elkaar snel!